Osnovne karakteristike

Jednostavan UI

User interface je loš ukoliko je potrebno objasniti kako se koristi. Naše aplikacije su jednostavne i omogućavaju da korisnici u maksimalno 3 klika dođu do željene funkcije ili opcije.

Push notifikacije

Vrlo koristan servis koji se koristi u razne svrhe. Ovim putem možete obaveštavati korisnike o bitnim informacijama. Notifikacije mogu biti automatske, kao i manualne.

iOS i android app

Tržiste telefona je raznovrsno. Stoga, mi razvijamo aplikacije dostupne svim korisnicima bez obzira na marku ili model telefona koji koriste. Garantujemo da će aplikacija besprekorno raditi na svim operativnim sistemima.

Brzo ucitavanje

Današnji korisnici su lenji, te je svaki momenat dragocen. Razvijamo aplikacije bez suvišnog koda i koristimo hibridne metode za ubrzavanje aplikacije kako bi odziv bio momentalan.

Login jednim klikom

Kreiranje naloga nikada nije bilo jednostavnije. Omogućavamo registrovanje povlačenjem informacija o korisniku sa Googla, Clouda, ili bilo kog drugog social media naloga.

Redovno osvezavanje

Razvoj jednog sistema je završen samo kada se od njega odustane. Mi obezbeđujemo redovna osvežavanja kako bi svaka aplikacija radila pouzdano i sigurno.

Od ideje do
funkcionalne mobilne aplikacije

Izrada aplikacija za mobilni telefon je sve popularniji trend, kako u svetu, tako i kod nas. Korisnici najveći deo vremena provode na svojim mobilnim uređajima, a isti postaju naši lični asistenti. Izrada mobilne aplikacije omogućava brže, jednostavnije i lakše korišćenje vaše usluge ili proizvoda.

some-alt

Izrada mobilne aplikacije

Postupak :

Postupak izrade mobilne aplikacije se sastoji iz nekoliko koraka:

  • Detaljan opis svih funkcionalnosti koje će aplikacija sadržati;
  • Osmišljavanje primamljivog i jednostavnog dizajna kako bi ostvarili najbolje korisničko iskustvo;
  • Programiranje, putem kog stvaramo funkcionalnu aplikaciju na osnovu prethodno nacrtanog i dogovorenog;
  • Testiranje aplikacije tokom kog se otklanjaju svi potencijalni problemi i bagovi;
  • Lansiranje aplikacije!

Opis funkcionalnosti
Izrada dizajna i baze
Programiranje i testiranje
Lansiranje aplikacije

Zatražite procenu

Kontaktiraćemo vas nakon što izvršimo procenu.
(Odgovor možete očekivati u roku od 24h)